Coldplay la Untold? Chereji: „În fiecare an se vehiculează multe nume mari"

Coldplay la Untold? Chereji: „În fiecare an se vehiculează multe nume mari"
Untold 2019: Day one | Foto: Untold

Untold ar urma să aducă la cea de-a şasea ediţie a festivalului formaţia de rock alternativ Coldplay, potrivit surselor ZF.

„În fiecare an se vehiculează multe nume mari care ar putea fi prezente la Untold. Asta este o dovadă clară că oamenii au aşteptări foarte mari de la noi, deoarece la fiecare ediţie am avut surprize neaştepate, artişti legendari, unii dintre ei aflaţi în România pentru prima dată. Şi la ediţia din acest an vom depăşi cu siguranţă aşteptările fanilor noştri!”, a spus Edy Chereji, director comunicare Untold, întrebat de Ziarul Financiar dacă formaţia Coldplay va concerta în cadrul festivalului de anul acesta.

Organizatorii Untold au anunțat deja câțiva artiști care vor urca pe scenele festivalului la ediția din acest an - Above and Beyond, Afrojack, Dj Snake, David Guetta, Iggy Azalea, Eric Prydz, Pussycat Dolls, Steve Aoki, The Script, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Lost Frequencies Live, Paul Kalkbrenne, Dub FX şi Rudimental.

Până în prezent au fost achiziţionate jumătate din abonamentele puse la vânzare pentru ediţia din 2020. Abonamentele pentru festival pot fi cumpărate de pe site-ul Untold şi au preţuri pornind de la 159 de euro, la care se adaugă taxe.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza