Concert al Filarmonicii Transilvania, în aer liber, în Parcul Etnografic

Concert al Filarmonicii Transilvania, în aer liber, în Parcul Etnografic

Filarmonica de Stat Transilvania, în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei organizează vineri, 19 iunie 2020, începând cu ora 18, un concert în Parcul Etnografic „Romulus Vuia”.

”500 de spectatori vor avea șansa de a lua ”O gură de Rai”, un minunat concept de spectacol, propus de Filarmonica de Stat ”Transilvania”, care îmbină muzica tradițională, poveștile arhaice și atmosfera satului de demult. Prin minunatele voci ale Corului Filarmonicii de Stat ”Transilvania”, dirijat de maestrul Cornel Groza, va răsuna muzica de inspirație tradițională românească, maghiară sau săsească, iar prin vocile actorilor Ionuț Caras și Matei Rotaru, texte și povești vechi își vor găsi expresia. Totul în cel mai potrivit cadru cu putință: Parcul Etnografic ”Romulus Vuia” din Cluj-Napoca” transmit organizatorii.

Spectatorii sunt invitați să îți aducă de acasă pături sau rogojini pentru că vor urmări spectacolul așezați pe iarbă, în spațiul special amenajat și marcat astfel încât să se respecte toate condițiile de distanțare socială impuse de lege.

Având în vedere că locurile sunt limitate la maxim 500, chiar dacă spectacolul este în aer liber, este necesară în prealabil o rezervare telefonică, iar biletul costă 40 de lei, (preț întreg) și 20 de lei cu reducere și poate fi achiziționat la intrarea în eveniment, pe baza rezervărilor și, apoi, în limita locurilor rămase disponibile.
”Vă rugăm să respectați toate condițiile impuse de starea de alertă și să aveți la dumneavoastră o mască de protecție. De asemenea, vă rugăm să veniți mai devreme cu 45 minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea triajului epidemiologic, pe baza temperaturii” mai spun organizatorii evenimentului.

Comenteaza