Concert de alămuri la Academia de Muzică VIDEO

Concert de alămuri la Academia de Muzică VIDEO
Concert de trompetă sâmbătă seara, la Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca, în cadrul galei laureaţilor Concursului Naţional de Interpretare Instrumentală de Trompetă pentru elevi şi studenţi, aflat la prima ediţie.

 

Concertul "Spirit of Brass" are loc sâmbătă la ora 11 în studioul de concerte al Academiei de Muzică din Cluj. Evenimentul muzical este un concept Spirit Brass Ensemble & Apa Nova şi este organizat în parteneriat cu Asociaţia Trompetiştilor din România. "În programul acestui eveniment vom regăsi lucrări muzicale din perioada interbelică, aranjate pentru acest ansamblu de compozitorul Ioan Dobrinescu, precum şi muzica unor pagini cinematogrofice celebre", spun organizatorii.

Pentru prima dată de la înfiinţare, Spirit Brass Ensemble va avea ca invitaţi instrumentişti de elită ai orchestrelor din Cluj. Dirijor este profesorul universitar Mihai Ceaşcai. "Seria concertelor sociale organizate de Spirit Brass Ensemble&Apa Nova va continua şi în oraşe mai mici, acolo unde pensionarii sau copiii din orfelinate sunt în imposibilitatea de a participa la reprezentaţii culturale", mai arată organizatorii.

Vezi un fragment de concert al Spirit Brass Ensemble

Comenteaza