Concerte din cadrul Festivalului George Enescu, transmise live la Cinema Victoria

Concerte din cadrul Festivalului George Enescu, transmise live la Cinema Victoria
O selecție de concerte din cadrul Festivalului Internaţional "George Enescu", desfăşurat între 30 august şi 20 septembrie, va fi transmisă live și la cinematograful Victoria.

Ediţia de anul acesta va avea loc la Sala Palatului şi Ateneul Român din Bucureşti şi va găzdui, timp de 22 de zile, 58 de concerte în săli, precum şi multe alte evenimente în aer liber, în "Piaţa Festivalului", care se va desfăşura între 3 şi 20 septembrie, dar şi în cadrul "Bucureştiului Creativ".

Special pentru cei care nu au avut ocazia să îşi achiziţioneze bilete pentru festival sau nu au cum să ajungă în Capitală, cinematograful Victoria le oferă posibilitatea de a-şi cumpăra bilete pentru transmisiunile în direct ale spectacolelor. Clujenii care doresc să participe la proiecțiile respective pot achiziționa bilete individuale în valoare de 40 de lei sau abonamente de 5 spectacole la preţul de 30 lei/ spectacol, respectiv de 9 spectacole la 25 lei/ spectacol. Acestea sunt disponibile la casa de bilete a cinematografului.

Spectacole selecţionate vor fi transmise live de alte patru cinematografe partenere din ţară, care vor participa astfel la consolidarea statutului de brand cultural apropiat de inimile românilor a festivalului. 

"Am ales sa colaborăm cu cinematografele partenere din ţară, pentru a oferi iubitorilor de cultură care nu au reuşit să achiziţioneze bilete în sălile de spectacole, şansa de a viziona o selecţie din concertele Festivalului «George Enescu», ediţia 2015, în transmisiune directă. Este foarte important pentru noi să facilităm accesul unui număr cât mai mare de spectatori din Bucuresti şi din provincie la cel mai important eveniment cultural al anului", a afirmat Atena Simovic, unul dintre organizatorii evenimentului.

Considerat a fi un adevărat brand cultural de ţară, Festivalul duce mai departe valorile în care credea George Enescu: creativitate, generozitate şi implicare.

Comenteaza