Concertul Cradle of Filth s-a mutat la Sala Polivalentă. Sunt aşteptaţi 1.000 de fani

Concertul Cradle of Filth s-a mutat la Sala Polivalentă. Sunt aşteptaţi 1.000 de fani
Din Flying Circus în parcarea Cluj Arena, pentru ca în final să aibă loc la Sala Polivalentă. Este vorba despre concertul pe care Cradle of Filth, Ne Obliviscaris și Hteththemeth îl susţin marţi seara la Cluj-Napoca.

Iniţial, organizatorii concertului au decis mutarea evenimentului din clubul Flying Circus în parcarea subterană din cadrul Cluj Arena, pe fondul mare al cererii de bilete. A doua variantă a picat în momentul în care s-a aflat că spațiul nu are autorizație pentru siguranța la incendii, iar verificările au fost efectuate abia cu o zi înainte de data la care a fost programat concertul. 

"Pentru că ne dorim să nu punem în pericol siguranța nimănui, am decis ca spațiul în care va avea loc evenimentul să fie Sala Polivalentă, fiind cea mai bună opțiune existentă la momentul de față", au punctat aceştia. 

Programul concertului

19:30 - Acces Public
20:00 - Hteththemeth
20:50 - Ne Obliviscaris
22:00 - Cradle of Filth

Ultimele 300 de bilete din totalul de 1.000 pot fi achiziţionate la intrarea în locaţie, la preţul de 70 lei.

Fumatul este interzis pe toată durata evenimentului, iar accesul în sală nu este permis cu arme sau obiecte periculoase; alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de concert; aparate foto profesionale (cu obiectiv detasabil) şi aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale.

Cradle of Filth revine la Cluj-Napoca, după 6 ani, în cadrul turneului "Inquisitional Tourture 2015". Dani Filth, vocalistul trupei, a dorit să transmită un mesaj pentru fanii din România.

Cradle of Filth a fost înfiinţată în 1991, în Anglia, în componenţa iniţială Daniel Lloyd Davey (voce), Paul Ryan (chitara), Benjamin Ryan (clape), John Richard (bas) si Darren Garden (tobe). Liderul trupei şi-a schimbat ulterior numele în Dani Filth.

Deşi debutul şi l-a făcut în 1992, cu demo-ul "Invoking the Unclean", CoF a ajuns cunoscută abia în 1996, odată cu lansarea albumului "Dusk And Her Embrace - Litanies of Damnation, Death And The Dark Erotic". Un alt material discografic important în istoria trupei a fost "Cruelty And The Beast" (1998).

Cradle of Filth a lansat până în prezent 12 albume de studio, cel mai recent fiind LP-ul "Hammer Of The Witches" , apărut anul acesta la casa de discuri Nuclear Blast, album ce a avut parte de un feedback pozitiv din partea presei de specialitate.

Componenţa Cradle of Filth

• Dani Filth - voce
• Martin Skaroupka - baterie
• Daniel Firth - bas
• Richard Shaw - chitară
• Ashok - chiatară
• Lindsay Schoolcraft - keyboard, voce

Comenteaza