Concertul lui Busuioc susţine cheltuielile Prison Fellowship

Concertul lui Busuioc susţine cheltuielile Prison Fellowship
Fundaţia Prison Fellowship România (PFR) a strâns 56.000 de lei (aprox. 13.200 de euro) din biletele vândute la concertul caritabil susţinut marţi seară de Costel Busuioc la Teatrul Naţional Cluj.

 în circa două luni şi jumătate, reprezentanţii asociaţiei intenţionează să scoată pe piaţă şi CD-ul cu spectacolul susţinut de Busuioc, soprana Diana Ţugui şi Orchestra Operei Române.

 

“Sala a fost plină, a trebuit să amânăm cu circa 15 - 30 de minute începerea spectacolului deoarece tot soseau oameni. Au fost prezenţi oameni din toate oraşele mari din Transilvania. Repertoriul a fost o muzică gustată de către public şi pe înţelesul acestuia”, a declarat Constantin Asăvoaie, preşedintele PFR, cu sediul la Cluj.

 

El a menţionat că în urma concertului de marţi seara, la care au participat circa 1.000 de spectatori, s-au strâns aproximativ 56.000 de lei. Din vânzarea CD-ului şi a biletelor de la concert, PFR speră să strângă cel puţin 210.000 lei, spune Asăvoaie. Pe de altă parte, el a menţionat recent că asociaţia cheltuieşte săptămânal 10.000 de euro, pentru hrana şi serviciile oferite persoanelor fără adăpost sau tinerilor care provin din familii ai căror părinţi sunt închişi.

 

în centrele PFR locuiesc în prezent 150 de copii şi 150 de adulţi. O parte dintre aceştia i-au strâns mâna lui Costel Busuioc şi i-au dăruit flori. “Mulţumesc în primul rând lui Dumnezeu şi celorlalţi care au făcut posibil acest concert, menit să îi ajute pe copii! îmi vine să mulţumesc şi acestei clădiri”, a rostit, emoţionat, Busuioc, în timpul concertului de la Naţional.

 

Publicul clujean a aplaudat în picioare prestaţia artistică a tuturor protagoniştilor. în spectacol au predominat arii celebre, între care “O, Sole Mio”, “La Donna e mobile”, “Time To say Goodbye” şi “Ave Maria”.

 

Comenteaza