Concurs de poezie la Muzeul din Ciucea. Până când te poţi înscrie

Concurs de poezie la Muzeul din Ciucea. Până când te poţi înscrie
Muzeul Memorial "Octavian Goga" din Ciucea a anunţat organizarea celei de-a XX-a ediţii a Concursului Naţional de Poezie cu acelaşi nume. Scriitorii care aspiră la premiile puse în joc sunt aşteptaţi să-şi trimită lucrările.

La concursul deschis tuturor creatorilor de literatură din ţară pot participa orice autori, atât cei care sunt membri ai unor asociaţii profesionale, cât şi cei care nu sunt, indiferent dacă au sau nu volume publicate.

Cei care doresc să concureze pentru premiile puse în bătaie de organizatori au posibilitatea să-şi înscrie un număr maxim de zece poezii. Textele, dactilografiate în două exemplare, trebuie trimise la sediul Direcţiei Judeţeană pentru Cultură Cluj, situat în Piaţa Unirii nr.1, pţnă cel târziu marţi, 21 octombrie. Plicurile vor trebui să poarte obligatoriu menţiunea „Pentru Concursul <<Octavian Goga>>".

Alături de aceste texte, fiecare concurent va trebui să trimită şi un scurt curriculum vitae conţinând numele, prenumele, vârsta, adresa, numărul de telefon şi un rezumat al activităţii literare.

Festivitatea de premiere va avea loc la Muzeul Memorial "Octavian Goga" din Ciucea, în data de 26 octombrie 2014, câştigătorii urmând să primească premii în bani.

Concursul Naţional de Poezie "Octavian Goga" este organizat în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Cluj şi Uniunea Scriitorilor, Filiala Cluj.

Comenteaza