Concursuri de pictură şi grafică, la Şcoala Populară de Arte "Tudor Jarda"

Concursuri de pictură şi grafică, la Şcoala Populară de Arte
Şcoala Populară de Arte "Tudor Jarda" organizează concursuri de pictură contemporană şi grafică, concursuri ce urmăresc descoperirea şi promovarea tinerelor talente clujene.

Concursul de Pictură Contemporană, cu tema "Fascinaţia Figurativului", se va desfăşura în perioada 29 aprilie-15 mai. Tehnicile admise sunt ulei, acrilic, tempera, acuarelă pe pânză, carton sau hârtie. Fiecare participant are dreptul de a înscrie în concurs maxim două lucrări înrămate a căror dimensiune să nu depăşească 50X70cm.

Vernisarea şi jurizarea expoziţiei va avea loc în data de 21 mai la Galeria "Arte". Premianţii se vor putea înscrie la Şcoala Populară de Arte "Tudor Jarda", fără a mai da examen de admitere.

De asemenea, în perioada 2-23 aprilie insituţia organizează a III-a ediţie a Concursului Naţional de Grafică al Şcolilor Populare de Arte. Tema concursului este Portret în umbră. Tehnica este la alegere, dar se va ţine cont de tehnicile specifice graficii. Fiecare participant va înscrie în concurs maxim 3 lucrări, acestea trebuind să fie înrămate şi cu sticlă.

Vernisarea şi jurizarea expoziţiei va avea loc la Galeria "55", în data de 30 aprilie 2012. Premiile vor consta în albume de artă.

 

Etichete
Comenteaza