Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care fondul de investiţii Mozaik intră în acţionariatul UNTOLD

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care fondul de investiţii Mozaik intră în acţionariatul  UNTOLD
Untold 2019: Day one | Foto: Untold

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care fondul de investiţii Mozaik, cu birouri în Austria şi Romania, intră în acţionariatul Untold Universe, compania care organizează festivalul Untold.

Mozaik Investments este un fond de investiţii lansat în 2019, prin parteneriatul dintre fondatorul SuperBet, Sacha Dragic, Roland Haas şi Vlad Buşilă.

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Ioan-Bogdan Buta şi Mozaik Investment GmbH intenţionează să preia Untold Universe SA şi a companiile pe care aceasta le controlează”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Mozaik este o companie de investiţii, cu birouri în Austria şi România.

Ioan-Bogdan Buta este un antreprenor local, fondator al festivalului Untold, organizat la Cluj-Napoca, şi al festivalului Neversea, organizat în Constanţa.

Grupul Untold desfăşoară activităţi de management, marketing şi publicitate şi, preponderent, activează în industria divertismentului din Europa de Est, prin intermediul festivalului Untold.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, precizează autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial. 

 

Etichete
Comenteaza