CULTURĂ. 200 bilete vândute la concertul lui Busuioc în prima zi

CULTURĂ. 200 bilete vândute la concertul lui Busuioc în prima zi

Organizatorii concertului lui Costel Busuioc de la Cluj, care are loc marţi la Teatrul Naţional, vor să strângă o sumă de 210.000 de lei din vânzarea de bilete, după achitarea tuturor taxelor şi impozitelor.

La o zi după scoaterea la vânzare a biletelor, organizatorul Prison Fellowship România (PFR) vânduse peste 200 de bilete, astăzi, la un preţ de 30, 50 şi respectiv 100 lei. în total au fost scoase la vânzare peste 900 de bilete.

 

Costel Busuioc vine la Cluj alături de soprana Diana Ţugui. Concertul înregistrat va fi inscripţionat pe suport CD şi va fi scos la vânzare, fondurile strânse în acest mod fiind destinate exclusiv celor 150 de copii şi 250 de adulţi din centrele Prison Fellowship România (PFR), potrivit organizatorilor. Suma de 210.000 de lei propusă ca câştig de directorul PFR Constantin Asăvoaie va fi atinsă după mai multe luni, cât timp vor fi scoase la vânzare CD-urile cu înregistrarea concertului.

 

„Noi ne ştim de mai multă vreme, când l-am invitat a acceptat fără reţinere. Costel va veni cu soţia şi cu cei patru copii şi se va întâlni cu persoanele care stau în centrele noastre”, a declarat Asăvoaie pentru Ziua de Cluj.

Comenteaza