CULTURĂ. Bani înapoi, pentru înlocuirea spectacolului "Avarul îndrăgostit"

CULTURĂ. Bani înapoi, pentru înlocuirea spectacolului
Aproximativ 15 persoane au solicitat înapoierea banilor pe biletul achiziţionat pentru spectacolul „Avarul îndrăgostit”, care a fost înlocuit cu piesa „Carre de aşi... cu valet”.
Biletele la spectacol au costat între 30-50 de lei iar în baza lor spectatorii au putut intra la reprezentaţia care a înlocuit spectacolul „Avarul îndrăgostit”, de Cristi Juncu, regia Vlad Masacci.

Deşi au asistat la reprezentaţia respectivă, spectatorii au fost nemulţumiţi de faptul că nu au fost anunţaţi din timp de schimbarea produsă şi au solicitat returnarea banilor plătiţi pe bilete, reprezentanţilor Agenţiei Teatrale. Este vorba de aproximativ 15 persoane.

„Eu am stat după spectacol să văd dacă iese cineva şi cere banii înapoi, însă n-a venit nimeni să facă asta, ca acum să fie totuşi oameni care i-ar cere înapoi, fără însă să-i văd la faţă. Am vorbit cu cineva prin intermediul căruia voi trimite totuşi banii”, a menţionat Horaţiu Tănase, organizatorul pentru Cluj al ambelor spectacole. 

Spectacolul produs de Teatrul de Comedie din Bucureşti, „Avarul îndrăgostit”, trebuia să fie jucat pe scena Teatrului Naţional din Cluj pe 1 martie, de la ora 19, dar a fost înlocuit cu spectacolul „Carre de aşi... cu valet”, de I. Valjan, regia Harry Eliad, realizat de Teatrul Evreiesc, din capitală. Conform Agenţiei Teatrale, modificarea a fost anunţată abia vineri după masa iar afişul vechi a fost înlocuit abia sâmbătă, în condiţiile în care peste două zile,  luni, era programat spectacolul.
Comenteaza