CULTURĂ. Filmul clujean de la San Remo ajunge şi la Cinema Victoria

CULTURĂ. Filmul clujean de la San Remo ajunge şi la Cinema Victoria
Singurul film ce va fi prezent în finala Festivalului Mondial de Creaţie de la San Remo, “Coffee with love”, realizat de trupa de teatru clujeană “Audienţa generală”, va rula la mijlocul lunii viitoare şi în cinematograful Victoria.
Până atunci, reprezentanţii trupei, câştigătoare în 2008 a trofeului, întâmpină dificultăţi financiare în a ajunge la ediţia de anul acesta a Festivalului. care se va desfăşura în partea a doua a lunii aprilie, potrivit coordonatorului trupei, Adrian Mureşan.

Cheltuielile cu transportul ajung la 1.500 de euro, iar în total acestea ajung la aproximativ 5.000 de euro, potrivit preşedintelui Ligii întreprinzătorului Român (LIR) Cluj-Napoca, Adrian Coroian.

“Anul trecut i-am ajutat cu transportul, anul acesta o să vedem ce o să reuşim”, a punctat Coroian. Conform lui, filmul, care are o durată de 30 de minute, ar urma să ruleze la mijlocul lunii aprilie, la cinema Victoria.

Thrillerul “Coffee with love” este realizat de trupa de teatru “Audienţa generală”, coordonată de profesorul Adrian Mureşan şi alcătuită din elevi de la Liceul Teoretic “Lucian Blaga” şi de la Liceul de Informatică “Tiberiu Popoviciu”, din Cluj-Napoca. Filmul are elemente suprarealiste şi o doză de ironie la adresa modului actual de a face filme, arată Mureşan. Intriga filmului se referă la o femeie care are anumite premoniţii induse de persoane dintr-o altă lume care o avertizează că soţul urmează să o otrăvească.
Comenteaza