CULTURĂ. Spectacol suspendat la Teatrul Naţional din cauza îmbolnăvirii unei actriţe

CULTURĂ. Spectacol suspendat la Teatrul Naţional din cauza îmbolnăvirii unei actriţe
Piesa de teatru „Când noi cei morţi înviem” (foto), de Henrik Ibsen, regia Cătălina Buzoianu, programat mâine de la ora 19, la Teatrul Naţional din Cluj a fost suspendat, din cauza îmbolnăvirii uneia dintre actriţele care joacă în spectacol.
„Teatrul Naţional Lucian Blaga din Cluj-Napoca anunţă cu regret suspendarea spectacolului cu piesa lui Henrik Ibsen "Când noi, morţi, înviem" din data de 8 decembrie, ora 19, programat pentru sala mare, urmând ca acesta să fie reprogramat la o dată ulterioară”, au menţionat într-un comunicat reprezentanţii Departamentului de Imagine şi Secretariat Literar ai Teatrului Naţional „Lucian Blaga”.

Aceştia au mai menţionat că afecţiunea artistei nu este una gravă, însă nu permite jucarea spectacolului, a cărui reluare nu a fost încă programată.

Spectacolul
„Când noi cei morţi, înviem”, de Henrik Ibsem, a avut premiera naţională în luna martie a acestui an la TNLB, în coproducţie cu compania teatrală Art Act fiind regizat de Cătălina Buzoianu, unul din cei mai apreciaţi regizori români.
Comenteaza