CULTURĂ. Spectacolul „Avarul îndrăgostit”, înlocuit de „Careul de aşi”

CULTURĂ. Spectacolul „Avarul îndrăgostit”, înlocuit de „Careul de aşi”
Piesa „Avarul îndrăgostit”,a Teatrului de Comedie (TC) nu va mai fi jucată diseară la Cluj, fiind înlocuită de spectacolul „Careul de aşi”. Organizatorul de la Cluj al spectacolului susţine că actorul Ion Chelaru ar fi suferit un atac vascular, informaţie infirmată însă de reprezentanţii TC şi de organizatorul din Bucureşti al reprezentaţiei.
Spectacolul „Avarul îndrăgostit”, de Cristi Juncu, după Moliere, în regia lui Vlad Masacci şi realizat de Teatrul de Comedie (TC) din Bucureşti, va fi înlocuit cu piesa „Careul de aşi”. Actorul din rolul principal din "Avarul îndrgăostit", Ion Chelaru ar fi suferit un accident vascular şi astfel nu poate juca în cele mai bune condiţii în piesa care ar fi urmat să fie prezentată deseară, susţine persoana care se ocupă de aducerea piesei "Careul de aşi", la Cluj.

"Avarul îndrăgostit" nu se joacă într-adevăr azi la Cluj, dar "acest lucru se ştia deja de câteva săptămâni, deoarece nu şi-a găsit locul în programul de evenimente", a precizat însă Bogdan Amarfi, secretar literar la TC. Acesta a adăugat că Ion Chelaru este sănătos. "Aşa e domnule, n-are nimic (actorul, n.r.). Eu dacă aş fi venit aş fi venit cu Teatrul de Comedie, dar dacă nu s-a putut programa am renunţat", explică Ion Postelnicu, cel care ar fir urmat să aducă piesa "Avarul îndrăgostit", produsă de Teatrul de Comedie, la Cluj.

întrebat cu privire la motivul pentru care au fost puse afişe cu "avarul îndrăgostit" deşi se ştia de câteva săptămâni de faptul că piesa nu se va mai juca la Cluj, Posetlnicu a pasat responsabilitatea către organizatorul pentru Cluj. Acesta susţine că de joi dimineţa a postat deja afişe cu "Careul de aşi". Totuşi, angajaţii Agenţiei Teatrale spun că au fost anunţaţi abia vineri după-masa de modificarea.

Cei care şia-u cumpărat bilete, cu 30,40 şi 50 de lei, pot intra cu ele la piesa care înlocuieşte "Avarul îndrăgostit", sau îşi pot cere banii înapoi.   
"Piesa a mai fost programată odată şi atunci s-a reprogramat", spune un clujean venit să-şi cumpere bbilet la "Avarul...", dar care a refuzat însă oferta de a opta pentru "Careul de aşi".






 


Comenteaza