Foto Cum a fost la ”Art in the Street – Courtyard Edition”

Organizaţia Fapte, cea care se află în spatele festivalului Jazz in the Park, i-a bucurat pe clujeni, sâmbătă, cu un eveniment care a scos arta în locuri neconvenţionale. 

Locurile în care, în 17 octombrie, au avut loc spectacolele și concertele Art in the Street – Courtyard Edition sunt Casa TIFF, Casino – Centrul de Cultură Urbană, Muzeul Etnografic al Transilvaniei (Sala Reduta), Centrul de Creație Maidan și Reactor de Creație și Experiment. Tot în aceste săli au avut loc și ’’ședințele de pictură’’ live ale tinerilor artiști ai Universității de Arte și Design.

Expozițiile de fotografie au avut loc la Turnul Croitorilor, în Piața Unirii, în pasajul Teatrului Puck și pe strada Regele Ferdinand, iar bufonii și artiștii pe picioroange s-au mutat în fața Casei TIFF  și a Centrului de Cultură Urbană. În plus, în curtea Spitalului Militar a fost amplasată instalația artistică ’’Traseul unei zile mai bune’’ a grupului Create. Act. Enjoy.

Spectacolele și concertele pentru adulți s-au desfășurat între orele 15:00 și 21:00, iar cele pentru copii între 11:00 și 14:00. 

Comenteaza