Cum își face Timișoara campanie la Cluj. "Voi aveți Untold? Noi avem multe de spus"

Cum își face Timișoara campanie la Cluj. "Voi aveți Untold? Noi avem multe de spus"

Banatul va fi promovat pe panouri din Cluj, București și alte orașe mari ale României. Reprezentanții Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în Timiș concep primul panou care va fi expus în Cluj: „Voi aveți Untold? Noi avem multe de spus”.

Reprezentanții APDT Timiș vor posta acest panou în Cluj-Napoca pentru a promova orașul care va fi Capitală Europeană a Culturii în 2021, conform Timișoara Online. Recent, în Timișoara a avut loc, în organizarea APDT, cu sprijinul Consiliului Județean, prima conferință a ghizilor din turism, unde peste 100 de ghizi au venit să vadă aceste locuri și ofertele de cazare care pot duce la atragerea de vizitatori.

APDT Timiș vrea să pună Banatul pe harta destinațiilor turistice, alături de Moldova și Transilvania, și să îl promoveze mai mult și în mai multe locuri, Un prim pas va fi amplasarea a de panouri în diferite locuri din București, Cluj, Iași, Constanța, prin care va fi promovat Banatul. Un prim panou va fi în Cluj-Napoca.

„Vrem să punem Banatul pe harta destinațiilor din România, pentru că Banatul nu este. Vorbim de Transilvania, Moldova, Maramureș. Cei peste 100 de ghizi care au venit la întrunirea de la Timișoara, când au văzut ce este aici au spus: «Ce multe aveți de oferit!». Multă lume nu știe, nu suntem destul de bine promovați. Noi începem o promovare mai în forță.

Vom începe să facem și promovarea outdoor (panouri în aer liber, în spații publice – n. red.) în alte orașe din țară. Vizăm Sibiu, Oradea, Cluj, Iași, Constanța și București. Promovăm Banatul. Este în Timișoara, în Piața Libertății, un afiș uriaș, pe care scrie «We have Untold» (Noi avem Untold – unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, care are loc în Cluj, n. red.).

Noi vom avea afișul nostru în Cluj, pe care va scrie «You have Untold? We have a lot to say. Visit Timișoara – European Capital of Culture» (Voi aveți Untold: Noi avem multe de spus. Vizitați Timișoara – Capitală Culturală Europeană). Noi promovăm și Timișoara, alături de Discover Timiș”, a spus Delia Barbu, directorul APDT.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

Loading...
Comenteaza