Dana Rogoz, faţă în faţă cu fanii: „cel mai important lucru pentru mine este să fiu mamă” GALERIE FOTO

Dana Rogoz, faţă în faţă cu fanii: „cel mai important lucru pentru mine este să fiu mamă” GALERIE FOTO
Fanii Danei Rogoz au avut motive de bucurie weekend-ul acesta. Frumoasa actriță a fost prezentă la Cluj-Napoca, sâmbătă, în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF).

Tânăra actriță a luat parte la o discuție liberă cu fanii în cadrul evenimentului „Meet Dana Rogoz", care a avut loc la Concept Space, un spaţiu ales special pentru a aduce diferite manifestări artistice în mijlocul clujenilor.

Întâlnirea s-a desfășurat ca o discuție liberă cu cei prezenți, în cadrul căreia actrița și-a prezentat evoluția profesională și proiectele la care a luat parte de-a lungul timpului. Astfel, admiratorii săi au avut ocazia să afle detalii legate de viața ei personală, pasiunile și lucrurile care o fac fericită. Actrița le-a dezvăluit fanilor și diferite proiectele personale, printre care se numără o nouă colecție de genți, dar și importanța pe care o acordă „meseriei" de mamă.

Mai mult decât atât, actrița a răspuns și la curiozitățile publicului, spunându-le că pentru ea „cea mai importantă meserie este cea de a fi mamă", „ingredintele principale ale fericirii se găsesc în familie" sau că „deși a fost abordată de unele televiziuni pentru diferite proiecte, acesta nu a acceptat pentru că erau mai mult spre zona mondenă și nu crede că se potrivesc cu stilul ei".

Seara a continuat cu piesa de teatru „Jurnalul lui Adam și al Evei", un promotor al noului concept de teatru de cafenea care a avut loc „La Cizmărie". Localul a fost neîncăpător pentru doritori, spectacolul fiind sold out la două zile după ce s-au pus biletele în vânzare.

"Piesa „Jurnalul lui Adam si al Evei" este un spectacol simplu care te face sa reflectezi sincer despre lucruri elementare care ne privesc pe toți. Odată cu niște animăluţe numite Adam şi Eva, spectatorii redescoperă lucruri banale, lucruri cunoscute, lucruri cotidiene, cu ochii celor care au dat nume acestora. Poate acesta ar trebui sa fie sensul oricărui act artistic, să își schimbe puțin perspectiva", a afirmat regizorul Eugen Gyemant.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania - TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice.

TiMAF acoperă astfel arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intentia de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.

Comenteaza