Foto De ce nu mai vin „VIP“-urile la Balul Operei de la Cluj-Napoca

Directorul Operei Române din Cluj-Napoca, Florin Estefan, a declarat că Balul Operei de la Cluj va fi de acum înainte un loc de întâlnire a elitelor transilvane și clujene cu omul de rând, iar istituţia de cultură clujeană nu va porni la vânătoare de VIP-uri. 

Balul Operei 2023, aflat la ediția cu numărul 27, a revenit sâmbătă în mijlocul comunității, după 3 ani de pauză cauzată de pandemie. Cererea de bilete a fost atât de mare încât s-a analizat posibilitatea de a se organiza și o a doua seară de bal, însă acest lucru nu este posibil din cauza costurilor mari, potrivit directorului Operei Române din Cluj-Napoca. 

"A fost frumos și la televizor, dar preferam să fim în sală e greu de pătruns la 900 de locuri ar fi bine pe viitor să faceți mai multe spectacole anumite teme măcar unul pe anotimp ca să intrăm și cei care am rămas la televizor", a declarat unul dintre românii care ar fi participat la eveniment, dar nu a reuşit din cauză că biletele s-au epuizat repede.  

Întrebat de ce nu mai vin „VIP“-urile din București, care erau prezente la edițiile trecute, precum Cătălin Botezatu, Irinel Columbeanu și diverși artiști și personaje mondene, directorul Operei Române din Cluj-Napoca, Florin Estefan a explicat motivul.

„Pentru că am vrut să oferim acest bal comunității clujene în primul rând, să fie deschis celor care vor să vină ei către noi. Noi n-am vânat VIP-uri ca să-i aducem din altă parte ca să fie văzuți la bal. Cine-și dorește să vină este bine primit, dar n-o să-i căutăm noi ca să-i aducem special”, a declarat Florin Estefan, citat de adevarul.ro

„Pentru mine Opera este deschisă tuturor. De asta am continuat să ieșim cu Opera în stradă, pentru a crește publicul instituției. Nu văd că trebuie să fie la bal alt portret al publicului, balul trebuie să fie deschis celor care se grăbesc să-și prindă bilet și să fie un loc de conexiune și de întâlnire a elitelor translvane și clujene cu omul de rând, care a fost destul de perspicace să-și cumpere loc în sală la bal”, a adăugat directorul Operei.

Comenteaza