Două instituții de cultură din Cluj își mențin tarifele la același nivel și în 2022

Două instituții de cultură din Cluj își mențin tarifele la același nivel și în 2022
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Președintele Consiliului Județean Cluj a inițiat două proiecte de hotărâre care vizează menținerea, la nivelul din 2021, a taxelor și tarifelor ce vor fi aplicate în anul 2022 de două dintre instituțiile de cultură subordonate forului administrativ județean.

Astfel, atât în cazul Bibliotecii Județene ,,Octavian Goga”, cât și în cel al Teatrului de Păpuși ,,Puck”, cuantumul sumelor pentru bilete și abonamente, aplicate cititorilor și spectatorilor, va rămâne neschimbat.

„Instituțiile de cultură subordonate nouă au reușit să se adapteze cu succes contextului actual cu care ne confruntăm și să atragă un public numeros, de toate vârstele, chiar și în această perioadă. Vom susține, în continuare, activitatea acestora și îi încurajăm pe clujeni să le treacă pragul, asigurându-i de faptul că sunt luate toate măsurile de protejare a sănătății lor”, a precizat Alin Tișe, președintele forului administrativ județean.

În condițiile actualei pandemii, prin păstrarea cuantumului sumelor percepute pentru serviciile prestate de bibliotecă, prin nivelul și predictibilitatea acestora, se urmărește încurajarea utilizării serviciilor de un număr cât mai mare de beneficiari, cititori de toate vârstele. Î

n ceea ce privește instituția teatrală, scopul acestei decizii este de a atrage un public cât mai numeros la spectacolele puse în scenă de echipa de actori a Teatrului ,,Puck”, dar și a partenerilor implicați în proiecte comune.

Comenteaza