Două premii pentru Cluj la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea

Două premii pentru Cluj la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea
Teatrul Naţional Cluj-Napoca a fost recompensat cu două premii - "Premiul pentru cel mai bun actor" şi "Premiul pentru cel mai bun regizor" - la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea.

Matei Rotaru a fost premiat cu "Premiul pentru cel mai bun actor" pentru rolul din spectacolul "Emigranţii" de Slawomir Mrožek, iar Tudor Lucanu a primit "Premiul pentru cel mai bun regizor", pentru aceeaşi montare, producţie a Teatrul Naţional Cluj-Napoca, dar şi pentru spectacolul "Eşti un animal, Viszkovitz!" de la Teatrul „Anton Pann" din Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, spectacolul "Eşti un animal, Viszkovitz!"de la Teatrul „Anton Pann" din Rîmnicu Vâlcea, regizat de Tudor Lucanu, a fost recompensat cu "Premiul pentru cel mai bun spectacol".

Festivalul de Teatru Scurt este parte a Festivalului Internațional de Teatru de la Oradea şi s-a aflat, în acest an, la cea de-a XXI-a ediţie.

Selecționerul acestei ediții a fost criticul Mircea Morariu, iar juriul a fost format din Elisabeta Pop (critic teatral), Oana Cristea-Grigorescu (jurnalist) și Ion Parhon (critic teatral).

 

Comenteaza