Breaking news Update Video E oficial! Robbie Williams vine la UNTOLD

E oficial! Robbie Williams vine la UNTOLD

Robbie Williams, cântăreț și compozitor englez, nominalizat la premiile Grammy și câștigător al premiilor Brit, concertează la ediția 2019 a Untold. Anunțul a fost făcut luni de către organizatorii festivalului clujean de muzică. 

UPDATE: Show-ul va dura 1 oră și 30 de minute și va însuma 50 de muzicieni și dansatori care vor fi prezenți pe scenă alături de superstarul britanic. 

"Suntem bucuroși că am reușit, în acest an, să aducem la Cluj cel mai tare entertainer al vremurilor noastre, dacă e să-l numesc așa, artistul care a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a reușit să vândă 1,6 milioane de bilete într-o singură zi. Este un show special pentru că, anul acesta, cred că în Europa, are doar trei spectacole, iar unul este la Untold", au transmis organizatorii.

Robbie Williams, în Cartea Recordurilor pentru numărul de bilete vândute

Cariera artistului este una impresionantă și a început încă din primul moment în care a urcat pe scenă alături de trupa Take That, în 1990. Cinci ani mai târziu, a decis că își dorește o cariera solo, iar de peste 30 de ani a avut un drum fulminant, din toate punctele de vedere. În cariera sa spectaculoasă, Robbie Williams a livrat, pe lângă hituri pe bandă rulantă, și concerte cum rar s-au mai văzut în lume.

În 2006, artistul a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a vândut, în doar o singură zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este și un artist foarte premiat, are 18 premii Brit Awards și 3 premii MTV European Music Awards. Acesta are șapte single-uri numărul 1 și aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice.

De altfel, artistul este cel mai bine vândut din Marea Britanie, cu 75 de milioane de albume. Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca "Feel", "Angels", "Rock DJ", "Let Me Entertain You", "Freedom", “Millennium”, “She´s The One”, "Old Before I Die", "Kids", "Eternity", " Something Stupid ”, "Radio", "Bodies" și "Candy".

____________________________________

Teaser pentru concertul Robbie Williams de la Cluj 

Duminică, pe pagina oficială de Facebook a Untold a fost publicată postarea de mai jos.  "Supreme" este un hit al legendarului muzician, astfel că fanii au dedus ce concert urmează să fie anunțat. Ba mai mult, show-ul Black Eyed Peas din 2018 a fost anunțat într-un mod asemănător: au fost postate însemnele piesei "Where Is the Love?"

Organizatorii UNTOLD au susținut o conferinţă de presă, luni, la ora 11:00. Rămâneţi pe ZIUADECJ.RO. 

Comenteaza