News alert Electric Castle 2021: 400 de evenimente, în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida

Electric Castle 2021: 400 de evenimente, în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida

10 zile cu peste 400 de evenimente, în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida. EC Special, care va avea loc între 6 și 15 august 2021, este promisiunea organizatorilor Electric Castle că vara 2021 nu va trece fără amintiri memorabile.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Castelul Banffy din Bonțida va fi, în mod natural, locul de start al acestui eveniment – experiment programat între 6 și 15 august 2021. Spațiul emblemă pentru întreaga comunitate Electric Castle și cel mai dorit loc de a fi, din nou, împreună, va găzdui show-urile programate în primul weekend.

EC Special va marca și revenirea în Cluj-Napoca a evenimentelor sub marca Electric Castle. Nu mai puțin de 30 de spații din oraș vor găzdui scenele special pregătite, integrând peisajul urban în mixul artistic pregătit.  Concerte live cu artiști români și străini, performance, show-uri New Media sau AV sunt parte dintr-un program complex ale cărui detalii vor fi anunțate în perioada următoare. Organizatorii și-au propus să redea atmosfera obișnuită a festivalului, într-o formulă adaptată contextului, care să permită publicului o conexiune în deplină siguranță.

Începând cu 10 iunie, publicul va putea cumpăra bilete de pe platforma electriccastle.ro. Toate evenimentele din cadrul EC Special vor avea loc respectând normele pe care autoritățile le vor impune pentru perioada de derulare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza