Electric Castle a pus în vânzare biletele pentru 2021. Accesul e permis doar persoanelor vaccinate

Electric Castle a pus în vânzare biletele pentru 2021. Accesul e permis doar persoanelor vaccinate

Organizatorii Electric Castle au anunțat punerea în vânzare a abonamentelor pentru ediția din 2021.

Astfel, pentru Electric Castle Special a fost pus în vânzare un abonament Bonțida Pass pentru perioada 6-8 august, desfășurat la Castelul Bánffy din satul Bonțida, la prețul de 300 de lei, și un abonament City Pass Cluj-Napoca, pentru perioada 9-15 august, tot la prețul de 300 de lei. Momentan, accesul este permis doar persoanelor vaccinate. Conform organizatorilor, doritorii vor putea să schimbe abonamentul City Pass cu Bonțida Pass, după ce vor fi anunțați artiștii prezenți în festival.

În ceea ce îi privește pe cei care și-au achiziționat bilete pentru ediția a opta Electric Castle, care ar fi trebuit să aibă loc anul trecut și care a fost amânată pentru 2022, organizatorii au venit cu următoarele precizări:

„Dacă ești unul dintre cei care și-a păstrat biletul la EC8, vrem sa îți mulțumim pentru suport. Pe noi ne-a ajutat să reconfirmăm headlinerii pentru 2022 și să nu facem un compromis la felul în care EC8 a fost planificat de la bun început. Toate biletele achiziționate pentru EC8, cât și invitațiile, rămân valabile pentru EC8 în 2022. EC_Special e un eveniment diferit, adaptat contextului actual. Dacă dorești, ai opțiunea de a transforma biletul tău într-un voucher pe care îl poți folosi ulterior pentru cumpărături pe site, inclusiv bilete la EC_Special.

Sfatul nostru este să îl păstrezi. La EC_Special vor fi mai multe tipuri de bilete în funcție de zona/show. La EC8 beneficiezi deja de cea mai bună variantă de preț, iar transformarea biletului tău în voucher ar putea fi insuficientă pentru a achiziționa un alt bilet în 2022”, explică organizatorii.

Comenteaza