Electro, dans şi bancuri

Electro, dans şi bancuri
Clujenii au variante diverse pentru a se delecta zilele viitoare: de la un concert cu Direcţia 5 la un show de stand-up comedy.

 Cei care doresc să-şi petreacă timpul liber în oraş pot alege în următoarele zile variante de “evadare” din rutina cotidiană: îi aşteaptă un spectacol experimental de dans şi muzică, dar şi un concert în clubul My Way.

 

Formaţia Direcţia 5 va cânta mâine, de la ora 22.00, în clubul My Way. Costul unui bilet este de 35 de lei (pentru posesorii de card Janis), respectiv de 40 de lei, preţ întreg. în această seară, clubul Diesel găzduieşte un show de stand-up comedy cu Teo, un “veteran” din fosta Trupa Deko.

 

Evenimentul începe la ora 21.00. Pasionaţii de artă contemporană au ocazia să asiste azi, începând cu ora 20.00, la Fabrica de Pensule, la o “aventură-experiment”. O trupă de dansatori din jurul GroundFloor Group (Cluj) şi absolvenţii cursului de “improvizaţie electronică/reînnoirea tradiţiei/muzică nouă” (susţinut de Csaba Ajtony, din Viena, la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj) vor oferi “un spectacol născut din cooperarea între muzica electronică live şi mişcare”.

 

La Turnul Croitorilor, clujenii vor putea admira până în 24 iunie expoziţia de icoane, arhitectură şi fotografie vernisată cu ocazia Zilelor Artei Bizantine. Expoziţia poate fi vizitată de luni până vineri, de la ora 9.00 la ora 17.00, sâmbătă, între 10.00 şi 17.00, iar duminică, de la 10.00 la 17.00. Intrarea este liberă.

 

Meşteşuguri în Piaţa Muzeului

 

Doritorii pot vizita azi şi mâine, între orele 10.00 şi 18.00, Piaţa Muzeului, unde vor avea loc activităţi meşteşugăreşti dedicate incluziunii persoanelor cu dizabilităţi în viaţa comunitară. Manifestările sunt organizate de Consiliul Judeţean Cluj, împreună cu asociaţia Providenţa – Gondviselés – Fürsorge, cu ocazia Anului European al incluziunii sociale 2010.

 

Comenteaza