Erika Isac vine la Massif, pe 17 martie, pe scena G.O.A.T.

Erika Isac vine la Massif, pe 17 martie, pe scena G.O.A.T.

Artista Erika Isac vine la festivalul Massif și va urca pe scena G.O.A.T. duminică, 17 martie, într-un super show în care se vor auzi cele mai cunoscute hituri ale artistei, printre care și viralul manifest “Macarena”, dar și piesa lansată astăzi, Femei în Parlament.

Încă de la debutul său în industria muzicală, Erika Isac a urcat de două ori pe Mainstage-ul Neversea. Artista este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. În 2023, odată cu apariția sa de succes la Urbanist Sessions, artista a început să se remarce pe scena urbană a muzicii, mai ales datorită piesei “Tap Tap”, prima care a deschis seria lansărilor cu mesaj dedicat femeilor.

A urmat piesa ,,Femei”, care are peste 3 milioane de vizualizări deja, dar și piesa ,,Tupeista”, care a urcat rapid în topurile YouTube datorită videoclipului și a mesajului controversat. Single-ul "Macarena" este un manifest feminist care a stârnit milioane de reacții și care marchează doar începutul mesajului pe care artista îl susține.

Mai sunt doar șase zile până la cel mai așteptat festival de la munte din România. Organizatorii celor mai mari festivaluri din Europa au anunțat lista completă a artiștilor care vor urca pe scenele celui mai nou concept de divertisment de la munte. Festivalul Massif va avea loc în perioada 14-17 martie, iar Poiana Brașov va fi locul în care mii de iubitori ai sporturilor de iarnă, muzicii, aventurii, distracției dar și a experiențelor exclusiviste se vor aduna.

În Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie, fanii se vor bucura de cele mai tari petreceri alături de artiștii prezenți în festival pe scena principală, G.O.A.T. (Greatest Of All Time), Massif x Nuba VIP Afterparty, George Music Hideout și la apres-ski-urile partenere, Nuba Chalet Stage și Yager Chalet Stage.

Mahmut Orhan, Claptone, maestrul afro-tech Shimza, unul dintre cei mai frumoși nebuni ai scenei electronice, GORDO, la care se adaugă producătorul deep house, Grigoré, sunt artiștii care vor ajunge la scena principală Massif, în cele patru zile de festival, alături de Dirty Nano, Mahony, HVMZA, Valeron, Sezer Uysal, Adrian Șaguna, Arias, Dark & Menthol, Day Dreamers (Marwan Dua, Dub Fx, Woodnote), Akos.

Chase & Status, belgianul Netsky, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Villain, DWLS, HVNDS, Grasu XXL, Șuie Paparude, CTC, Puya, Aurik & Pelin, 4AWL, Andi Moisescu, The Hollygood Gang, Killa Fonic, Deliric x Silent Strike,  Cucugram b2b Deny, Memphis and Blocksberg, Pappa M & Mc Dylma și Hip-Hop Takeovers vor genera euforie la scena G.O.A.T.

Organizatorii promit o producție care va duce entertainment-ul de iarnă din România la un alt nivel, iar festivalul Massif va transforma, pentru al doilea an la rând, stațiunea Poiana Brașov în cea mai dorită și căutată destinație montană de către tinerii din Europa.Abonamentele pentru cea de-a doua ediție a festivalului Massif sunt disponibile pe site-ul bemassif.com.

Comenteaza