Expoziție de pictură „In memoriam Vasile Leordean”, la UBB

Expoziție de pictură „In memoriam Vasile Leordean”, la UBB

16 lucrări de artă din colecția privată Doina și Vasile Leordean, semnate de nume sonore ale picturii românești, sunt expuse la Galeria „Paul Sima” a Universității Babeș-Bolyai (UBB), în incinta Galeriei Paul Sima din cadrul Clubului Casei Universitarilor (str. Em.de Martonne nr. 1).

Expoziţia, organizată de UBB  în colaborare cu Universitatea de Artă și Design și Clubul Rotary Parc Cluj-Napoca, poate fi vizitată până în 20 aprilie 2018, de luni până vineri, între orele 11:00-13:00, intrarea fiind liberă.

“Nu m-am aplecat niciodată decât pentru a întinde o mână celui care avea nevoie de ajutor”, spunea regretatul om de afaceri Vasile Leordean cu ocazia ceremoniei de deschidere a anului academic 2012-2013 la UBB. Iubitor de cultură și artă, un adevărat mecena al cetății care l-a onorat cu titlul de Cetățean de onoare, un rotarian pentru care a se pune în slujba semenilor era esența vieții de zi cu zi, Vasile Leordean a rămas în sufletele celor care l-au cunoscut drept un suflet sensibil și iubitor al valorilor reale.

Comenteaza