Festival internaţional de film pentru copii la Cinema Dacia

Festival internaţional de film pentru copii la Cinema Dacia
Cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrală și Sud-Est ajunge la Cluj-Napoca, în perioada 21-29 noiembrie, la Cinema Dacia. Intrarea este liberă.

"Basme şi oraşul hoţilor"

Bamse, Micul Hop și Țestoasă trebuie să o salveze pe Bunica din ghearele Jupânului Vulpoi. Acesta a răpit-o pentru a o împiedica să mai prepare miere pentru Bamse. El și prietenii lui pornesc într-o călătorie primejdioasă prin pădurea

"Aşa tată, aşa fiu"

Michael, un băiețel orfan de 11 ani, trăiește într-un orfelinat și trebuie să se lupte în fiecare zi pentru a-și câștiga respectul celorlați copii, alături de care trăiește. Într-o zi află cine îi este tatăl și îi scrie o scrisoare. Tom, tatăl lui Michael, un pitic care este mai scund chiar și decât fiul său, nu se dă înapoi de la provocarea de a fi tată, cu toate că până acum nici măcar nu știuse de existența băiatului.

"Kirikou şi vrăjitoarea"

Kirikou e un băiețel dintr-un sat din Africa, asupra căruia Karaba vrăjitoarea a aruncat un cumplit blestem: izvorul a secat, iar oamenii dispar în mod misterios. Kirikou vrea să elibereze satul de vrăjitoare și să-i descopere secretul.

"Cei şapte corbi"

Povestea, inspirată de basmul omonim al Fraților Grimm, a unei tinere fete care face tot posibilul să-și salveze cei șapte frați de blestemul aruncat asupra lor de către mama ei. O poveste despre curaj, răbdare și puterea cuvintelor. Protagonista este Bohdanka, născută în familia tulburată a unui brutar, a cărui soție și-a blestemat cei șapte fii, care s-au transformat în corbi.

Programul complet al proiecţiilor AICI.

Etichete
Comenteaza