Festivalul truck-erilor la Jucu. Curse speciale de la Cluj Arena

Festivalul truck-erilor la Jucu. Curse speciale de la Cluj Arena
Peste 30 de camioane şi 60 de motociclete tunate vor fi vedetele T-Festival, în perioada 9-11 mai, la Jucu. În joc sunt puse premii de peste 5.000 de euro. Pe scenă vor urca trupe de rock consacrate din România şi străinătate.

Sfârşitul de săptămâna marchează prima ediţie a Festivalului Internaţional al Transportatorilor, T-Festival, ce se va desfăşura la Jucu de vineri 9 mai şi până duminică 11, în organizarea Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) şi IRU (Internaţional Road Transport Union).

Până la ora de start a competiţiei vor fi înscrise peste 30 de camioane din toată ţara. De asemenea, peste 60 de motociclete intră în lupta pentru supremaţie la secţiunile Custom&Cruiser, Naked Street&Touring, Supersport.

Trofeul T-Festival este în valoare de 3.000 de euro plus produse și servicii în valoare de 2.000 de euro. Pentru secţiunea motociclete, premiile se ridică la valoarea de 1.500 de euro in bani si 1.500 euro produse si servicii, iar publicul va avea posibilitatea să aleagă şi să voteze.

În cele trei zile de festival, pe scenă vor urca artişti consacraţi din România şi străinătate. În seara de vineri, dedicată genului rock'n'roll, vor concerta Natif, Catrhythm, Rob Kinglesy şi Stefan Bănica Jr. Sâmbătă, pe scenă T-Festival, vor urca rockerii de la Theory of Mind, Grimus, Trooper şi T-REX. Ultima zi a festivalului e dedicată familiei şi copiilor care vor avea propriile recitaluri, pe scenă urcând Trupa lui Bunu', Get Loud sau Breathless, formatii ale școlilor de rock The Beat și Rock Academy.

Biletele se vând şi la locaţia festivalului vineri şi sâmbăta la preţul de 50 de lei pe zi sau 80 pentru toată durata festivalului. Copiii sub 14 intra gratis cu condiţia să aibe carnetul de elev la ei.

Transport cu microbuzul

- Vineri, plecare de la Cluj Arena, din oră în oră, începând cu ora 14 până la ora 17, din jumătate în jumătate de oră între 17.30 şi 21.30, cu întoarcere în Cluj până la ora 02.

- Sâmbăta, plecare de la Cluj Arena, din oră în oră, începând cu ora 10.30 până la ora 17.30, din jumătate în jumătate de oră între 17.30 şi 21.30, cu întoarcere în Cluj până la ora 02.30

- Duminică, plecare de la Cluj Arena, din oră în oră, începând cu ora 10 până la 13, cu întoarcere la cluj până la ora 18.

Costul unui bilet este de 5 lei.

 

 

Etichete
Comenteaza