Festivalul Untold îşi pregăteşte revenirea. Liber la preînregistrări pentru bilete

Festivalul Untold îşi pregăteşte revenirea. Liber la preînregistrări pentru bilete
La doar o lună şi jumătate de la finalul ediţiei de debut a festivalului Untold, organizatorii anunță deschiderea perioadei de preînregistrări pentru bilete la ediția de anul viitor.

Începând de marţi, 22 septembrie, cei care doresc să fie primii care să afle noutățile și să beneficieze de surprizele care vor fi pregătite la cea de-a doua ediţie se pot preînregistra pe site-ul festivalului, www.untoldfestival.com.

Prima serie de bilete la Untold 2016 va fi disponibilă doar fanilor preînregistrați, aceştia urmând să aibe posibilitatea să comunice organizatorilor artiștii preferați pe care ar dori să îi vadă pe scenele festivalului. La fel ca la ediția precedentă, în baza topului realizat de fani, se va contura și programul evenimentului din 2016. 

Prima ediţie a festivalului Untold s-a desfăşurat din 30 iulie până în 2 august, timp în care pe cele opt scene amenajate au urcat peste 170 de artişti, printre care se numără Tom Odell, Patrice, John Newman, David Guetta, Armin van Buuren, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Gentleman, Pendulum DJ Set, Bonnie M, ATB, Fedde le Grand.

În medie, 60.000 de festivalieri s-au bucurat zilnic de prestațiile unora dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Din totalul de participanți, 15% au fost turiști străini, din țări precum Mexic, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea de Sud, SUA și Canada, Olanda, Polonia, Marea Britanie, Franța, Germania, Ungaria, Cehia şi Spania.

De asemenea, ultimele două seri de festival au înregistrat vârfuri de audiență, în premieră pe Cluj Arena, pentru prestațiile headlinerilor Armin van Buuren și David Guetta.

Comenteaza