Festivalurile clujene revin anul viitor. Organizatorii vor să păstreze lineup-ul din 2020

Festivalurile clujene revin anul viitor. Organizatorii vor să păstreze lineup-ul din 2020
Sigur Ros, pe scena Electric Castle 2016 | Foto: Andrei Nedelea / okmagazine.ro

Organizatorii principalelor festivaluri de muzică din Cluj spun că încearcă să păstreze principalele trupe care ar fi trebuit să vină în 2020.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Anul ăsta ai dus dorul festivalurilor, dar la anul te-ai putea reîntoarce la ele. Festivaul Untold este stabilit deja pentru 5-8 august 2021, dar artiștii care vor concercta pe Cluj Arena nu au fost anunțați deocamdată.

Un alt exemplu, Electric Castle, festival prezent în România în localitatea Bonțida din judeșul Cluj, încă din 2013, este deja stabilit pentru 14 iulie 2021- 18 iulie 2021. Mihai Păun, directorul festivalului Electric Castle, spune că a fost nevoie de o reorganizare pentru anul viitor. Sunt trupe pe care anul trecut nu le-au putut aduce în România, dar care în 2021 s-ar putea să concerteze în faţa ta.

„Nu e acelaşi line up, dar nu neapărat din cauza lor, e pentru că aşa am considerat noi. E o dinamică în zona asta artistică, sunt mulţi artişti, multe formaţii care îşi programaseră turneul anul ăsta. Încercăm să păstram pilonii principali. Ne-am reorganizat puţin în toată zona asta, am făcut aşa o alegere, am reogranizat zona asta de head lineri”, a precizat Mihai Păun, director festival Electric Castle, potrivit Mediafax.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza