Floreștenii, invitați la teatru. Sfârșitul săptămânii aduce două reprezentanții în Parcul Poligon

Floreștenii, invitați la teatru. Sfârșitul săptămânii aduce două reprezentanții în Parcul Poligon

Primăria Florești îi invită pe doritori în data de 3 și 4 iulie la două reprezentații de teatru începând cu orele 20:00, în Parcul Poligon.

Potrivit reprezentanțilori primăriei Florești, spectacolul din 3 iulie este o comedie care s-a bucurat de un mare succes atat in tara, cat si in comunitatile romanesti din diaspora. Succesul acestui spectacol e rezultatul unui text bun, a unei distribuții pe măsură și a unei montari moderne și curajoase.

Sinopsis – MENAGE A TROIS: Doi ziarişti faliti (actori – Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu) vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (actriţă – Mihaela Ceaicovschi). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică. Piesa este o comedie irezistibilă, de o oră și douăzeci de minute.

Menage a trois s-a jucat la Paris, Londra, Bruxelles, Heidelberg, Munchen, Frankfurt, Stuttgart si în multe orașe din România. Cu: Ioan Isaiu, Mihaela Ceaicovschi, Sorin Misirianţu.

4 iulie

Amantul înșelat, de Orlin Diakov, este o comedie năucitoare, a la Tarantino, care abordează lupta dintre doi bărbați pentru femeia care face parte din destinul amândurora. O întâlnire în parc între soț si amant și o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu catușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată... Ne regăsim mulți în aceste două personaje... chiar dacă nu recunoaștem acest lucru.

Spectacolul a avut premiera la Stuttgart, a fost recent în turneu în Canada - Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana, în Germania, la Nurnberg, în Suedia, la Stockholm, în Belgia, la Bruxelles și a avut peste 80 de reprezentații în România.

Comenteaza