Florin Cîţu a acceptat invitaţia oficială la UNTOLD: "Ne vedem în toamnă"

Florin Cîţu a acceptat invitaţia oficială la UNTOLD: "Ne vedem în toamnă"
| Foto: Guetta pen

Organizatorii Festivalului UNTOLD din Cluj-Napoca, programat pentru 9-12 septembrie în acest an, i-au făcut o invitaţie oficială şi premierului României, Florin Cîţu.

Cei ce vor participa, în septembrie, la Festivalul UNTOLD din Cluj-Napoca vor avea şanse foarte mari să dea nas în nas cu premierul României, Florin Cîţu. Acesta a primit un pachet din partea organizatorilor şi le-a transmis, pe Instagram, că va veni la Cluj Napoca.

Cîţu a postat, pe pagina sa de Instagram, imagini cu un pachet cu materiale promoţionale din partea organizatorilor, alături de mesajul „Mulţumesc. Ne vedem în toamnă”.

„Confirmarea premierului României de a participa la festival ne bucură foarte mult”, spune directorul de comunicare al Festivalului UNTOLD, Edy Chereji.

 „Faptul că UNTOLD se va organiza în toamna acestui an este deja o certitudine, iar confirmarea premierului României de a participa la festival ne bucură foarte mult. Organizarea Festivalului UNTOLD nu este o bucurie doar pentru fani, ci este un semnal de revenire la normalitate pentru toată România.

Cred că domnul Cîţu va fi impresionat de profesionalismul nostru, dar şi de atmosfera pe care o poţi înţelege doar trăind-o la faţa locului”, a declarat, marţi, Edy Chereji, potrivit Agerpres.

Organizatorii au fost deja impresionaţi de interesul pentru ediţia din acest an. În prima rundă de vânzare organizată în 2021, care a avut loc pe 10 iunie, fanii au cumpărat peste 11.000 de abonamente pentru cea de-a şasea ediție a Festivalului UNTOLD.

 Printre numele mari ce vor veni la UNTOLD, confirmate până în acest moment, se numără Afrojack, Benny Benassi, David Guetta, Martin Garrix, Martin Solveig, Steve Aoki sau Tyga.

Comenteaza