Grimus, prima trupă românească prezentă la Festivalul Saarang din India

Grimus, prima trupă românească prezentă la Festivalul Saarang din India
Trupa Grimus din Cluj-Napoca va fi prima formație românească ce va urca pe scena Festivalului Saarang din Chennai, India. Concertul clujenilor va avea loc în data de 11 ianuarie, iar evenimentul este susținut de Institutul Cultural Român.

Organizat de la jumătatea anilor ‘70, denumit inițial Mardi Gras (iar din 1996 Saarang), festivalul, eveniment social și cultural de amploare, durează cinci zile și reunește un public de peste 50.000 de persoane, în mare parte studenți.

Grimus este invitată să cânte în ziua dedicata muzicii din întreaga lume: World Fest - Rock Show. Dupa ce a cântat în peste 10 țări din Europa, trupa originară din Cluj-Napoca va concerta pentru prima oară pe un alt continent, in aceeasi zi cu britanicii de la The Architects.

Grimus este trupa romaneasca cu cele mai multe prezente la festivaluri intenationale in ultimii doi ani. Dupa ce in vara lui 2012 au bifat aparitii la Sziget Festival (Ungaria), EXIT Festival (Serbia), Rock for People (Cehia) si B'estfest, 2013 a ănceput pentru clujeni cu o prestatie la Eurosonic (cel mai mare festival de show case din Europa) si a continuat cu Arezzo Wave Festival (Italia) si Waves Vienna Festival (Austria).

 

Etichete
Comenteaza