Guvernul mai "sparge" câteva milioane pentru Centenar

Guvernul mai "sparge" câteva milioane pentru Centenar

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a lansat o a doua sesiune de finanţare pentru proiectele culturale dedicate aniversării Centenarului României şi a Primului Război Mondial.

Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, bugetul disponibil pentru aceasta sesiune este de 4.500.000 lei.

Suma minimă ce poate fi solicitată este de 50.000 lei, iar suma maximă este de 250.000 lei, iar termenul maxim de finalizare al proiectelor este 14.12.2018.

Pot aplica pentru finanţare entități persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial, care nu au primit finanţare în prima sesiune.  

"Solicitantul poate depune mai multe propuneri de proiecte în cadrul unei sesiuni de selecţie, iar în situaţia în care, în urma analizei, se stabileşte că sunt eligibile două sau mai multe dintre acestea, se va selecta proiectul care stabileşte cel mai mare punctaj."

Dosarele se pot transmite, conform anunţului Ministerului, prin poştă, începând cu data de 28 septembrie 2018 până la, cel mai târziu, data de 29 octombrie 2018.

Comenteaza