Hollywood, din nou în doliu! A murit Tyler Christopher, celebrul actor din "General Hospital"

Hollywood, din nou în doliu! A murit Tyler Christopher, celebrul actor din "General Hospital"

Tyler Christopher, cunoscut pentru rolul lui Nikolas Cassadine din „General Hospital”, a murit la doar 50 de ani. 

Reprezentantul lui Tyler Christopher, Chi Muoi Lo, a declarat, conform CNN, că actorul a murit marţi dimineaţă.

"Această veste a fost incredibil de şocantă şi sunt devastată de pierderea lui. A fost un actor foarte talentat şi, mai important, un prieten uimitor. Inima mea este alături de prietenii şi familia sa care l-au iubit atât de mult", se arată în declaraţie.

Maurice Bernard, colegul de platou al lui Christopher în "General Hospital" a transmis, de asemenea, un omagiu adus actorului marţi, scriind: "Tyler a fost un individ cu adevărat talentat care a luminat ecranul în fiecare scenă pe care a jucat şi s-a bucurat să aducă bucurie fanilor săi loiali prin jocul său actoricesc".

"Tyler a fost un suflet dulce şi un prieten minunat pentru toţi cei care l-au cunoscut", a adăugat el.

 În 2008, Christopher s-a căsătorit cu reporterul ESPN Brienne Pedigo, cu care are doi copii. Potrivit People, cei doi şi-au încheiat căsnicia în 2021. Anterior, el a fost căsătorit cu actriţa Eva Longoria între 2002 şi 2004.

Christopher a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul popularului personaj Nikolas Cassadine din lunga telenovelă de zi "General Hospital".

El a jucat rolul lui Cassadine în diferite momente între 1996 şi 2016, obţinând o victorie la Daytime Emmy şi alte patru nominalizări pentru prestaţia sa de-a lungul timpului.

Într-un interviu din 2017 pentru Soap Opera Digest, actorul a declarat că a părăsit "General Hospital" pentru a-şi lua un "concediu personal" şi, în cele din urmă, nu a mai ajuns să se întoarcă în serial. El a continuat să joace rolul lui Stefan DiMera în telenovela NBC "Days of Our Lives" între 2018 şi 2019, o interpretare pentru care a obţinut, de asemenea, o nominalizare la Daytime Emmy.

În afara celebrei sale cariere de actor, Christopher s-a confruntat cu diverse greutăţi spre sfârşitul vieţii sale.

În 2019, se pare că a suferit o operaţie de craniotomie după ce a căzut în baia de la locuinţa sa şi s-a rănit la cap. Sora sa, potrivit unui interviu la care Christopher a participat la Bloomberg Law în luna iulie, a cerut să fie tutorele său legal în timpul recuperării sale. Tutela s-a încheiat în 2021.

În luna mai, actorul a fost arestat pe aeroportul Hollywood-Burbank sub suspiciunea de intoxicare în public, potrivit LA Times.

"Tyler a fost un susţinător al unei mai bune sănătăţi mintale şi al unui tratament mai bun pentru consumul de substanţe, care a vorbit deschis despre luptele sale cu depresia bipolară şi cu alcoolul", a scris Bernard în postarea sa de pe Instagram marţi.

"Suntem mai mult decât devastaţi de pierderea prietenului nostru drag şi ne rugăm pentru copiii şi tatăl său", a mai adăugat acesta.

loading...
Comenteaza