Incursiune în viaţa lui Marcel Iureş: interviu audio de excepţie

Incursiune în viaţa lui Marcel Iureş: interviu audio de excepţie
Invitat la Matinalul Realitatea FM Cluj de miercuri, 1 octombrie 2014, multapreciatul actor Marcel Iureş a discutat despre film, teatru, dar şi despre proiectele sale, atât cele actuale, cât şi cele de viitor, alături de Ion Novăcescu şi Florin Otrocol. Puteţi asculta emisiunea integrală aici!

La cei 63 de ani ai săi, Marcel Iureş a ajuns unul dintre cei mai importanţi actori români, răsplătit de trei ori de UNITER cu premiul pentru cel mai bun actor şi nominalizat la Manchester și Manchester Evening Awards. Pe lângă rolurile mari de pe scenele teatrului, a jucat în peste 40 de filme, atât în ţară, cât şi în străinătate. Printre acestea se numără "Misiune imposibilă", "Piraţii din Caraibe" sau "Interviu cu un vampir", în care a avut roluri secundare. A jucat alături de Bruce Willis, Tom Cruise, Brad Pitt, Johnny Depp, dar le-a dat replica şi actorilor Morgan Freeman sau Antonio Banderas.

Cu o bogată experienţă, atât de viaţă, cât şi artistică, Iureş a împărtăşit cu ascultătorii Realitatea FM Cluj care au fost câteva dintre punctele culminante ale vastei sale cariere actoriceşti.

Matinalul Realitatea FM Cluj poate fi ascultat de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00, pe frecvenţa 92,8 FM!

Comenteaza