Iniţiativă inedită: citeşti şi mergi gratis cu taxiul

Iniţiativă inedită: citeşti şi mergi gratis cu taxiul
Membrii proiectului "Cărţile pe faţă" lansează o nouă iniţiativă inedită de promovare a lecturii: clujenii care citesc vor putea merge gratis cu taxiul.

 

Cu ocazia lansării volumului "Cărţile pe faţă", care prezintă istoria campaniilor implementate de membrii iniţiativei cu acelaşi nume, cititorii din Cluj-Napoca pot chema, pe parcursul zilei de joi, între orele 09:00 şi 17:00, un taxi dedicat lor. Cursa va fi gratuită pentru pasagerii care au asupra lor o carte, iar taxiul va putea fi chemat prin intermediul aplicaţiei Clever Taxi.

"Cărțile pe față este campania care promovează lectura în moduri ieșite din comun pentru a demonstra că e cool să citești. Cartea Cărțile pe față spune povestea primelor 10 acțiuni ale noastre: de la book selfie și service auto cu bibliotecă, la cabinet stomatologic anticariat (anti-cariat) și acreditări de localuri a la carte", a declarat Victor Miron, inițiatorul campaniei.

De asemenea, Miron a propus în direct la radio primarului Emil Boc ca, în prima duminică din lună, cine călătorește cu autobuzul citind o carte să aibă parte de gratuitate.

Volumul va fi lansat joi seara, de la ora 20:30, în Piața Unirii, în cadrul Festivalului de Carte Transilvania.

Comenteaza