INTRARE LIBERĂ de 1 Decembrie la Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca

INTRARE LIBERĂ de 1 Decembrie la Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, istoria poate fi admirată GRATIS în Cluj-Napoca, la Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei. 

Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca de pe strada Str. Constantin Daicoviciu, nr. 2, îşi deschide porţile pentru cei care doresc să admire gratuit exponatele, respectând măsurile antiepidemice stabilite de autorităţile sanitare.

"Dacă ieșiți la o plimbare prin centrul vechi, să vă bucurați de soare în timp ce savurați o ciocolată caldă sau un vin fiert la una din terasele din Piața Muzeului, faceți-vă drum și pe la muzeul care a dat, de altfel, numele acestei piețe.

Avem bucuria de a ne deschide larg porțile miercuri, de 1 Decembrie, când vom sărbători împreună Ziua Națională și vă vom cadorisi cu intrarea liberă în expozițiile noastre.

Vă așteptăm pe toți, în număr cât mai mare, dar, desigur, cu respectarea regulilor: certificat verde, mască obligatorie, maxim 8 persoane deodată/expoziție.

Avem 2 etaje și 3 expoziții, deci credem că vom mulțumi pe toată lumea până la urmă și nu se va face coadă atât de mare la muzeu ca în Paris, la Louis Vuitton și la Cartier, de Black Friday. Nici chiar așa", a anunţat instituţia de cultură pe pagina oficială de Facebook. 

Comenteaza