Jazz in the Park 2023: în Parcul Etnografic, dar și în Parcul Central

Jazz in the Park 2023: în Parcul Etnografic, dar și în Parcul Central

Vești noi de la organizatorii Jazz in the Park pentru 2023, când vom avea parte de două festivaluri.

"O pandemie și o relocare mai târziu, ne-am decis să ne întoarcem din nou și în Parcul Central. Locul care ne-a consacrat, în care am crescut 7 ani de zile, și pe care l-am redat întregii comunități clujene cu fiecare ediție. Ne întoarcem cu un concept pe care l-am mai avut în alți ani, dar pe care îl ducem la un alt nivel: International Jazz in the Park Competition. Și ne dorim să fie unul dintre cele mai tari concursuri internaționale din Europa cu un format mai bun: trei zile de competiție cu trupe tinere din întreaga lume, premii pe măsură, trei headlineri care vor închide fiecare seară și multe activități care să aducă the old spirit of Jazz in the Park din nou în centrul orașului, toate cu acces gratuit.

Dar hei, continuăm și în Parcul Etnografic cu ediția 11 de Jazz in the Park. Acolo rămâne să ne întâlnim într-un mediu mai restrâns, cozy, în care muzica și locul să ne încarce cu energie pentru restul anului, dar unde accesul se va face pe baza unui bilet sau abonament. Va fi un prim weekend de toamnă în care evadăm din nou în sătucul-muzeu, unde fiecare trăire se intensifică și fiecare curte îți spune o altă poveste. Suntem puși pe fapte mari. Să ne iasă toate ca să ne bucurăm toți de muzică bună! Să ascultăm, să simțim și să descoperim artiști, locuri, oameni, stări, emoții!

Pe scurt, avem două festivaluri anul ăsta care se îmbină numai bine:
International Jazz in the Park Competition | Parcul Central, CJ | 30 iunie - 2 iulie 2023
Jazz in the Park Festival | Parcul Etnografic Romulus Vuia, CJ | 1-3 septembrie 2023 (https://jazzinthepark.iabilet.ro)", transmit organizatorii festivalului. 

Comenteaza