Kaiser Chiefs şi Dragonforce nu mai vin la Peninsula VIDEO

Kaiser Chiefs şi Dragonforce nu mai vin la Peninsula VIDEO
Cu câteva zile înainte de festival, organizatorii Peninsula anunţă că două dintre capetele de afiş, Kaiser Chiefs şi Dragonforce, nu mai vin la Cluj. Motivul ar fi faptul că un sponsor nu şi-a îndeplinit promisiunile financiare.

"Concertele Kaiser Chiefs şi Dragonforce, programate pe 18, respectiv 19 iulie la Festivalul Peninsula au fost anulate. Cauza acestui deznodământ nefericit a fost un potenţial sponsor care nu şi-a îndeplinit promisiunile financiare către organizatorii Peninsula. Dorim să precizăm că trupele şi managementul lor nu poartă nicio responsabilitate pentru situaţia creată, iar evenimentul va avea loc, aşa cum a fost comunicat, între 18 şi 21 iulie în Cluj-Napoca", anunţă organizatorii Peninsula pe pagina oficială de Facebook.

Materialele de promovare pentru cele două trupe au fost scoase şi de pe site-ul oficial al festivalului.

Cei ce au cumpărat bilete de o zi pentru zilele de 18, respectiv 19 iulie sunt anunţaţi că acestea vor fi valabile pentru oricare zi a festivalului. Abonamentele nu pot fi returnate. Pentru informații suplimentare contactați-ne la office@peninsula.ro

Postarea de pe Facebook a început să fie share-uită, iar peninsularii îi acuză pe organizatori de neseriozitate. Aceştia speră, totuşi, să fie anunţate trupe înlocuitoare de calibru.

"Cum puteţi să scoateţi 2 headlineri şi după...scuze da nu vă primiţi banii înapoi :)))))...sunteţi penibili", "jenant", "sunteţi de râsul lumii. ruşine", "Sunteti amuzanţi, doar de pierdut o să aveţi prin faptul că aţi mutat festivalul, 60% din prietenii mei foşti abonati Peninsula îşi vând invitaţiile şi abonamentele... majoritatea le vand la preţ de nimic...", "Ar trebui să returnaţi banii pe bilete, poate unii veneau special pentru artiştii care au anulat", "Ok, ok! Dragonforce, iar acum Kaiser Chiefs.... cine naibii mai urmează să fie anulat? Nu pot să cred că înainte cu o săptămână şi câteva zile începeţi cu chestii de genu' ...în loc să anunţati trupe/artişti voi anulaţi.... teoretic în locul acestor 2 headlineri, ar trebui să anunţaţi alţi 2 (de data asta fără sa-i mai anulaţi) - care să fie pe placul majorităţii , nu de alta, dar să nu dezamăgiţi de tot. Păcat"au comentat peninsularii. 

Etichete
Comenteaza