La Cluj se lansează primul studio de operă

La Cluj se lansează primul studio de operă
Studioul a luat ființă în cadrul instituției Operei Naționale Române din Cluj-Napoca și este gata să își înceapă activitatea.

Primul studio de operă înființat la Cluj-Napoca își începe activitatea. În luna februarie, conducerea studioului a organizat audiții, la care au venit candidați din Cluj, Timișoara, București și Iași. Accesul în cadrul studioului este deschis oricărei persoane talentate și care posedă cunoștințe ale artei vocale și scenice, nefiind condiționat de studii formale sau diplome.

”Studioul va dezvolta o agendă proprie de spectacole, destinate adulților, dar și copiilor, ce vor fi jucate în special în program matineu. Sunt vizate de asemenea reprezentații în spații alternative și deplasări în localități din județul Cluj și zonele limitrofe, fapt care devine posibil odată cu crearea acestei resurse artistice alternative”, spun reprezentanții studoului.

Au fost programate deja și primele reprezentații. Sâmbătă 3 mai 2014, ora 10:30, vor putea fi urmărite pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, în premieră extraordinară, două titluri Mozartiene: "Bastien și Bastienne" și"Impresarul".

 

 

Comenteaza