La Electric Castle, artiştii vin în rânduri de 18. Care sunt cele mai noi nume confirmate

La Electric Castle, artiştii vin în rânduri de 18. Care sunt cele mai noi nume confirmate
Pregătirile pentru viitoarea ediţie a celui mai în vogă festival de muzică electronică din ţară continuă în ritm alert. Organizatorii Electric Castle au anunţat care sunt următorii 18 artişti care vor anima atmosfera castelului de la Bonţida între 25 şi 28 iunie 2015.

Printre cele mai cunoscute nume care şi-au anunţat prezenţa se numără The Parov Stelar Band, Nouvelle Vague și The Subways. Alături de ei, pe cele şase scene ale festivalului vor urca Subcarpați, Șuie Paparude, Pop Killers, The Model, Shiver, B.Traits, Xxxy, Synkro, Bambounou, French Fries, Pixelord, The Mad Professor & Brother Culture, Prince Fatty & Horseman, Bush Chemists & King General şi Iration Steppas.

Ajuns la cea de-a treia ediţie, Electric Castle va reuni în vara anului viitor peste 150 de artişti, dintre care primii 18 şi-au confirmat participarea încă de la mijlocul lunii noiembrie. Astfel, atmosfera din faţa castelului Banffy va fi electrizată şi de Asian Dub Fundation, The Cat Empire, Roni Size Reprazent, Siriusmodeselektor, High Contrast, Dub Phizix & Strategy, Benny Page, Jan Blomqvist, Vadim, Cosmin TRG, Dub Pistols, Soomt T & J Star, DC Breaks, D/R/U/G/S, Evil Nine, Radikal Guru, Vakula şi Eliphino.

"Cu un lineup care deja se întrevede a fi mai puternic decât cel de anul trecut, Electric Castle își propune ca în acest an să devină, prin experiența pe care o oferă și participanții din alte țări, un festival cu adevărat internațional. Totul sub deviza "We Are the People!" Anul acesta a fost dublat bugetul pentru artiști, deci oamenii să se pregătească pentru nume tot mai mari, pe care le vom anunța pentru EC 2015" a declarat Teodor Negrea, directorul artistic al festivalului.

În acelaşi timp, organizatorii anunţă schimbarea pragului de tarifare începând cu data de 17 decembrie. Important de reținut ar fi şi că biletele de camping se pot achiziţiona doar până în 25 mai 2015.

Electric Castle s-a impus încă de la ediţia trecută în faţa altor evenimente de acest tip din ţară, devenind cel mai mai mare festival din România, cu o audiență de 79.000 de oameni.

Comenteaza