Liderul trupei Cargo, la ATI cu COVID: "Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui"

Liderul trupei Cargo, la ATI cu COVID: "Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui"

Fondatorul formației rock Cargo, Adi Bărar, este internat în spital, în stare gravă, artistul fiind confirmat cu COVID-19.

Cei din trupa Cargo au postat pe Facebook, un mesaj în care spun că Adi Bărar este internat în spital și că sunt "îngrijorați de situația în care se află".

"Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!", au scris pe Facebook cei de la Cargo.

Conform opiniatimisorei.ro, muzicianul în vârstă de 61 de ani este sub supravegherea medicilor de două zile, a făcut o formă severă a bolii, din pricină unor afecțiuni mai vechi, iar medicii l-au internat la Terapie Intensivă la Spitalul Județean Timișoara, scrie opiniatimisorei.ro.

Potrivit unor surse Opiniatimisorei.ro, artistul în vârstă de 61 de ani este internat cu COVID-19 pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara.

Comenteaza