Foto Maraton de muzică simfonică la Cluj-Napoca

Maraton de muzică simfonică la Cluj-Napoca

Weekend cu un maraton de muzică simfonică în diverse locuri din oraș, precum: în centrul orașului, Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, lacul Chios, în transportul public, Parcul Rozelor etc.

După "Banii vorbesc" (Holograf), "La fereastra ta" (Semnal M), "Pleacă" (Vunk) sau "Ne vedem la Cluj" (Hara) în manieră interbelică şi karaoke simfonic vineri, clujenii s-au bucurat sâmbătă de muzica simfonică în locuri neconvenționale şi un concert pe lacul Chios.

Clujul a fost împânzit cu mini-orchestre ce au cântat live în locuri circulate din oraș, atât în centru cât și în cartiere: Piața Mărăști, Piața Cipariu, în  Food Court-ul VIVO, pe strada Izlazului, în zona Pieței Mihai Viteazul, str. Iuliu Maniu, B-dul 21 Decembrie 1989 (zona complexului Sora),B-dul Eroilor, B-dul Memorandumului, str. Universității și B-dul Eroilor, Piezișă, în Parcul Rozelor și în zona Gării.

Ziua de sâmbătă s-a încheiat spectaculos, cu Lake Symphony, un concert extraordinar pe lacul Chios din Parcul Central. O orchestră de cameră a interpretat în manieră simfonică piese pop-rock celebre românești sau internaționale într-un decor de apus superb.

Comenteaza