Mărțișoare în centrul Clujului

Mărțișoare în centrul Clujului
| Foto: Primaria Cluj Napoca

Asociația Meșterilor Populari organizează, începând de miercuri, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, un eveniment de Dragobete și Mărțișor.

”Din 22 februarie până în 12 martie, între orele 10:00 – 20:00, veți putea vizita căsuțele noastre de poveste, unde vom expune și oferi spre vânzare o gamă largă de obiecte de artizanat și produse locale de sezon. Avem pregătite o multitudine de cadouri pentru ziua de Dragobete, zeci de mărțișoare, dar și atenții de 8 Martie. Fiecare creație este făurită cu multă măiestrie și poartă povestea, amprenta și o părticică din sufletul meșterilor noștri populari Ne bucurăm să anunțăm și în acest an prezența Tulnicăreselor, care ne vor încânta cu melodicitatea instrumentului lor muzical străvechi. Vă așteptăm, așadar, cu mare drag la primul eveniment din acest an, menit să vă inspire și să vă aducă mai aproape de lumea bogată a tradiției și de frumusețea datinilor noastre, mai ales acum în prag de primăvară. Împreună ducem tradiția mai departe!

Vom fi prezenți și în Piața “Avram Iancu”, în perioada 24 februarie – 08 martie, între orele 10:00 – 18:00, cu zeci de standuri ale Asociației. Pe parcursul celor două evenimente, atât pe str. Eroilor, cât și în Piața “Avram Iancu”, vom fi peste 70 de meșteri populari și producători locali, cu mii de produse tradiționale, obiecte de artizanat și creații unicat!”, arată reprezentanții asociației.

Comenteaza