Mărţişor cu jazz şi vin la Cluj

Mărţişor cu jazz şi vin la Cluj
Timişorenii de la JazzyBIT îşi vor lansa cel mai nou album - "Horizon" - la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în data de 5 martie, la Cinema Victoria, iar în deschiderea concertului publicul va putea participa o degustare de vin.

JazzyBIT este un trio instrumental format în 2011, din componența căruia fac parte Teodor Pop Iuliu, Mihai Moldoveanu și Szabó Csongor-Zsolt.

Aceştia farmecă scenele de jazz din țară și din străinătate, colectând premii și aplauze de la renumite festivaluri precum Tuscia Jazz Festival, Musica Sulle Bocche Jazz Festival, Gărâna Jazz Festival, JazzTM, Green Hours International Jazz Festival Bucureşti, Câmpina Jazz-Rock Festival, Sibiu Festivalul Jazz, Târgu-Mureș International Student Jazz Festival, Jazz in the Park Cluj.

Cu un repertoriu format în întregime din compoziții proprii, anul 2014 îi propulsează peste hotare, în competiția European Jazz Awards din Italia, unde JazzyBIT concurează în finală, la interpretare și compoziție, cu mari artiști ai noului val de jazz european.

Biletul de intrare costă 30 de lei. 

Comenteaza