“Mincinoasa” Lavinia Şandru, aşteptată la Cluj

“Mincinoasa” Lavinia Şandru, aşteptată la Cluj
Preşedintele Partidului pentru Iniţiativa Naţională (PIN), Lavinia Şandru (foto), va fi prezentă în 13 octombrie, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor (CCS), dar nu ca politician, ci în calitate de protagonistă a piesei “Mincinoasa” de Jean Jaques Bricaire şi Maurice Lasaygues.

Lavinia Şandru va interpreta rolul principal din spectacolul de comedie “Mincinoasa” de Jean Jaques Bricaire şi Maurice Lasaygues, ce va fi prezentat în 13 octombrie, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor (CCS) din Cluj-Napoca.

 

Distribuţia preşedintelui PIN într-o piesă de teatru nu este întâmplătoare, ea urmând, în perioada 1993 – 1997, cursurile Academiei de Artă Teatrală din Târgu-Mureş.

 

Spectacolul va fi prezentat luna viitoare, şi la Cluj de către teatrul Metropolis din Bucureşti, al cărui director este cunoscutul actor George Ivaşcu. Regizorul spectacolului este Rodica Băiţan, iar alături de Lavinia Şandru, vor mai juca actorii Gelu Niţu, Silviu Biriş, Monica Davidescu şi Alexandra Velniciuc. Scenografia va fi semnată de Ioana Popescu, iar reprezentaţia va avea loc în cadrul unui turneu, în mai multe oraşe din ţară.

 

 Lavinia Şandru va interpreta rolul unei tinere, Jane, care îi minte pe toţi cei pe care îi întâlneşte, dar involuntar, din cauza unei boli numite mitomanie, conform portalului feminis.ro. Potrivit aceleiaşi surse, unele replici au şi substrat politic, iar în ciuda încurcăturilor iscate, finalul este unul fericit. Biletele pentru spectacol pot fi achiziţionate de la casieria sălii de spectacol sau de la agenţia teatrală.

Comenteaza