„Mirciulică“, filmul cu Mircea Bravo, locul 1 pe Netflix, la o zi de la lansarea pe platformă. În cinema a adunat deja 1,6 milioane de dolari

„Mirciulică“, filmul cu Mircea Bravo, locul 1 pe Netflix, la o zi de la lansarea pe platformă. În cinema a adunat deja 1,6 milioane de dolari

A trecut doar o singură zi de la lansarea pe platforma de streaming Netflix, iar comedia cu tanti Lenuţa din Chinteni şi Mircea Bravo este deja preferata telespectatorilor din România.

După lung metrajele „Teambuilding“ și „Nunți, botezuri  și înmormântări“, încă o producție autohtonă a fost difuzată de platforma de streaming Netflix. 

„Mirciulică“ este filmul de debut al lui Mircea Bravo, care joacă și rolul principal în poveste. Filmul a fost lansat în cinematografe în data de 7 octombrie 2022 și a adunat peste 300.000 de spectatori plătitori de bilete (încasări de 1,6 milioane de dolari).

Şi „Mirciulică“ este un film românesc cu înjurături, însă Mircea Bravo promite că al doilea lung metraj, «Nuntă pe bani» va fi un film fără înjurături. 

„În unele momente a trebuit să folosim înjurături. Poți să faci film și fără înjurături, asta ne dorim pe termen lung: să facem filme pentru toate categoriile de vârstă, filme care să transmită niște valori sănătoase, dar pentru primul film era mult prea greu. «Nuntă pe bani» va fi un film fără înjurături“, a declarat Mircea Bravo într-un vlog.

Povestea din Mirciulică îl are ca protagonist pe Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, care pică la examenul de magistratură din București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Comenteaza