Naționalul din Cluj își deschide porțile virtual de Ziua Mondială a Teatrului

Naționalul din Cluj își deschide porțile virtual de Ziua Mondială a Teatrului
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Teatrul Național din Cluj-Napoca își invită publicul în mediul virtual pentru a sărbători împreună avanpremiera Zilei Porților Deschise, vineri 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului.

"În acest an, bucuria începe în 27 martie la ora 10:00, pe pagina noastră de Facebook unde vă pregătim momente inedite pentru toate vârstele", anunță reprezentanții Teatrului Național din Cluj-Napoca.

Astfel, actrița Diana Buluga și Paul Sebastian Popa vor întâmpina de dimineață publicul cu exerciții de teatru pentru copii într-un video special conceput. Cei mici îl pot asculta pe scriitorul Florin Bican citindu-le din poveștile sale pe care le-a ales special pentru această zi.

"Actorii noștri Diana Buluga, Ionuț Caras, Miriam Cuibus, Adrian Cucu, Irina Wintze, Cătălin Herlo, Ioan Isaiu, Cătălin Codreanu, Sânziana Tarța, Ruslan Bârlea, Elena Ivanca, Dan Chiorean, Radu Lărgeanu, Alexandra Tarce, Adriana Băilescu, Angelica Nicoară, Sorin Misirianțu abia așteaptă să vă citească mesaje de Ziua Mondială a Teatrului, arătând că distanța nu există atunci când e vorba despre dragostea de teatru.

Avem pregătite colaje cu fotografii din edițiile trecute ale Zilei Porților Deschise și filmulețe de la Cabina de film în care vă veți putea identifica retrăind momentul interviului din foaierul teatrului. Dintre surprize fac parte și cărțile pe care ni le recomandă specialiștii librari și care ne vor purta departe atunci când cheia imaginației deschide toate ușile", se precizează în comunicatul teatrului.

Pentru a participa la această avanpremieră a Zilei Porților Deschise nu trebuie decât să accesați pagina de Facebook a Teatrului Național unde, la fiecare 30 de minute, vor fi postte materialele pregătite exclusiv pentru această sărbătoare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza