Noul președinte al Academiei Române își va lansa cartea la târgul Gaudeamus

Noul președinte al Academiei Române își va lansa cartea la târgul Gaudeamus

Editura Școala Ardeleană va organiza o întâlnire cu Ioan-Aurel Pop, care va lansa volumul „Istoria, adevărul și miturile” (ediția a III-a, revăzută și adăugită), un proiect editorial dedicat Centenarului Marii Uniri.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Vor prezenta scriitoarea Irina Petraş, academicianul Ionel Cândea și Vasile Sebastian Dâncu. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe și va avea loc sâmbătă, 21 aprilie, ora 12:00, în cadrul celei de-a XIX-a ediții a Târgului de Carte Gaudeamus Cluj-Napoca.

Pop este noul preşedinte al Academiei Române, în urma alegerilor care au avut loc la adunarea generală a înaltului for cultural şi ştiinţific, adunând 86 de voturi. La balotaj, Ioan Aurel Pop a obţinut 74 de voturi, iar Bogdan Simionescu, 70.

Târgul Gaudeamus revine la Cluj-Napoca, între 18 şi 22 aprilie, în Piaţa Unirii. Oferta ediţiei cuprinde un adevărat festin literar, muzică bună şi un maraton de evenimente: cele mai recente apariţii editoriale din ţară şi de peste hotare, bestseller-urile momentului şi titlurile în vogă în ultima perioadă. Program de vizitare este miercuri – sâmbătă, între orele 10:00 şi 20:00 şi duminică, între 10:00 şi 15:00.

 

 

 

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza